Iderigdom, søvnige morgener

De kreative unger, der begge går i fritter har fået et flip med festlig ansigtsmaling - http://dramashop.dk/category/ansigtsmaling-240/ – . Jeg regnede egentligt med at ansigtsmaling mere var interessant for de poderne mens de er mindre, og poderne testede det også begge ved karneval på det lokale torv. Men i øjeblikket er ansigtsmaling Grimas bare hittet hos begge børnene.

Mor her besluttede os for at købe Grimas ansigtsmaling til arvingerne, så de kan bruge det i weekenderne. Og søndag, hvor vi forældre sov lidt længe, stod børnene op på listefødder, indtog morgenmad og begyndte med at underholde sig med det nye ansigtsmaling. Både storesøster og lillebror er temmelig habile til at lægge det flot. Så børnene vantrede lige ind om Fona og forbi slikbutikken i fuld ansigtsmaling. Nutty poder. De elsker opmærksomheden fra ansigtsmaling.

Vega-Marie og Oliver i den grad dyrket herhjemme. Holder vi ikke tjek på ungerne, så folder de fantasien ud med ansigtsmaling da ud og dag ind. Super fyldt med fantasi, men altså også temmelig bøvlet. Vores store tøs styrer det fint, medens vores søn glemmer at han er malet og tværer den ud ind imellem.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.