I det tilfælde at du mangler et unikt objekt, kan du designe det med 3d design København

I 9 sæsoner har jeg været ingeniør, samt jeg har hele mit liv følt mig tilfreds ved at udtænke smukke ejendomme, og se lykken i mine klienters ansigter, dersom de ser resultatet. Vi anvendte en masse tid på at lave modeller af vores idéer med papir & pen samt hyppigt skabe modeller ud af papmache, gips eller træstykker, dengang jeg først blev ansat som ingeniør. Det krævede en masse tid, så det var selvfølgelig en smule en lindring, dengang vi skiftede til modeller på computeren. Foruden besvær var jeg i stand til at bygge en ejendom vha. computerprogrammer, samt vi kunne endda emaile modellerne til klienterne, sådan at de fik mulighed for at se på designet i deres egen tid. At ende med et ægte indtryk at din nydesignede bygning, hvis du kun er i stand til at se det elektronisk, føles helt sikkert besværligt. Etableringen af 3d print - https://www.3dhubs.com/copenhagen/hubs/jespersentrykdigital – prototyper København - http://www.jespersentryk.dk/3d-print/3d-konstruktion-koebenhavn/ – er på grund af dette en stor hjælp for os!

Nemmere kan det faktisk ikke blive: benyttende 3d design København - http://www.jespersentryk.dk/3d-print/koebenhavn/ – har vi mulighed for at forvandle vores elektroniske modeller til rigtige konstruktioner vha. en enkel maskine! Vi vil enkelt skabe 3d print prototyper København, der bliver i stand til at kreere en detaljeret prototype af deres drømmeejendom, idet vores klienter ønsker, efter at have beskuet deres ejendom som computermodel. Fx printede jeg et håndtag til vores komfur, som ej sælges i butikkerne nu til dags – så jeg har i tillæg hertil benyttet 3d print modellering København til at lave nogle dimsedutter til mit hus.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.