Hvilken form for Kanger MODS passer bedst til mine ønsker?

Jeg kan ærlig talt fortælle, at jeg aldrig har tænkt mig at bruge traditionelle smøger igen, for jeg har dampet el-cigs i to år nu. Vha. el-cigaretter opnår jeg alligevel vanen af at ryge: plus jeg kan endda bruge den indendøre på kontoret samt til møder, imens jeg undgår at være til gene for andre personer. Jeg længes med garanti ikke efter at lugte af cigaretrøg hele tiden, eller at betragte mine negle blive mere samt mere misfarvede med tiden. Pga. at evæske kan fås indeholdende varierende nikotinkoncentrationer, bør jeg let vænne mig af med det med tiden, dog jeg føler mig stadigvæk nikotin-afhængig.

En ordentlig clearomizer bunn brenner [www.e-trekk.no/clearomizere--atomizere/clearomizere--bunn-brenner], der betoner smagen af min ejuice og kreerer præcis den mængde damp, jeg vil have, har jeg valgt at benytte i min elcig. Jeg har også fundet en clearomizer bunn brenner, som sikrer, at her altid vil være ejuice omkring tråden – på den måde slipper jeg for den dårlige, forkullede smagsoplevelse. Efter at have forsøgt med adskillige varierende mærker, har jeg endelig besluttet mig for at købe Kanger MODS [www.e-trekk.no/kanger/mods]. Du har mulighed for at samle din el-cig ud af mange unikke dele så som clearomizer bunn brenner samt Kanger MODS, til du har fået nøjagtig den damp-oplevelse, som du foretrækker, for det bliver med sikkerhed et spørgsmål om individuel holdning – det bliver jo lige præcis det, der er gevinsten ved el-cigaretter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.