Hurra jeg er barn i maven – Jeg har planer om at bestille tillægs scanninger hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – måske gynækolog Niels Lund

Jeg og min mand har testet positiv men forløbet har været turbulent, derfor har vi snakket om at tage til en gynækolog klinik Fyn og få yderligere ultralydsscanninger. Efter manden jeg jeg stoppede med præventionen varede det lidt mere end to år med barnløshed, og vores læge var derfor lige ved at visitere os til en speciallæge klinik Fyn til udredning og behandling. Da søgte jeg selv ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på Google og faldt bl.a. over gynækolog Niels Lund der har praksisklinik i omegnen af, hvor vi bor i Middelfart.

Vi blev med bebs og det ryddede alle vores tanker om sædkvalitet og ægløsning. Men så begyndte jeg at få smerter og blødninger. Jeg blev visiteret fra den praktiserende læge til en speciallæge klinik Fyn, men lægerne kunne ikke gøre noget for mig. 20 uger henne, fik jeg en ufrivillig abort. Jeg og manden forsøgte at holde os oppe, men det var en periode, hvor vi var kede af det og i sørgmodighed over det tabte lille barn, som vi havde drømt om så længe.

Visitation til speciallæge klinik Fyn – eksempelvis speciallæge Niels Lund

Nu 10 måneder efter er jeg så med bebs igen. Min praktiserende læge mener, at en speciallæge klinik Fyn skal holde særligt tjek med mig, så min læge vil visitere os direkte til en speciallæge klinik Fyn. Jeg har selv kigget lidt igennem den gamle telefonbog hvor vi igen har lagt mærke til bl. Andre gynækolog Niels Lund. Jeg vil gerne gå hos en gynækolog klinik som fx gynækolog Niels Lund og få foretaget flere scanninger og blive fulgt, så jeg kan blive tryg i svangerskabet, og speciallægerne gør noget, i det tilfælde at der også denne gang opstår komplikationer. vi tror at yderligere beroligelse bare i sig selv kan være positivt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.