Her sælges utallige varierende former for havetrampolin, mht. mønster plus størrelser: dog af størst betydning er uden tvivl et net

For at gøre min datter glad gør jeg alt! Jeg har for nylig købt en trampolin - http://www.je-bolegetoj.dk/pl/Trampoliner_8.aspx, som gave til min datter, da det var hendes fødselsdag. Det er ubetænksomt at vælge trampoliner, som ikke har net, til særligt yngre børn, synes jeg. Jeg har anskaffet den til hende, pga. at min datter er gymnast og har i flere måneder gerne villet have en stor havetrampolin, plus har plaget mig så meget.

Jeg købte den største trampolin, som de havde, således at min datter kan øve spring på trampolinen, men der var havetrampoliner - http://www.je-bolegetoj.dk/info/havetrampolin.html, i mange divergerende størrelser. Ganske begejstret for sin nye havetrampolin er min datter. Faktisk hopper hun & øver sine spring på den hver eneste dag. En trampolin som denne er rimelig dyr, men jeg har sparet sammen til min datters gave i noget tid, og af den grund havde jeg råd til den. Dog skulle jeg give ekstra for at få en havetrampolin, der var udstyret med sikkerhedsnet omkring, men det ville jeg hellere, end at min datter kommer til at skvatte af og komme til skade. Jeg synes helt klart, at trampolinen har været alle pengene værd, og jeg vil gerne anbefale en trampolin til andre fædre plus mødre, hvis børn gerne vil have en trampolin. Et væld af veninder har hun tillige haft på besøg, som har hoppet på den, plus de har det ganske sjovt, idet de hopper sammen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.