Havehegn – Den optimale model vil være raftehegn med indbygget lydhegn

At leve uden lydhegn [http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/lydhegn] har faktisk generet mig. For jeg bor med mine piger ud til et styk umanerligt drønende boulevard og er virkelig så forstyrret over hele tiden at vågne af larmen fra busser og lastbiler . Endelig vil mig og mine døtre anskaffe et lydhegn. Pånær de støjværn er monteret ved de larmende amtsveje, så kendte undertegnede ik til lydhegn. Men som grundejer kan man tydeligvis sagtens anskaffe sig den slags havehegn [http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/havehegn] kombineret med lydhegn. Det bliver årets bedste køb.

Jeg tænker at jeg vil placere et par store planter tæt ved grundens dugfriske havehegn. Vores træer kan desuden give lidt modstand til vores spritnye raftehegn [http://www.hegns-snedkeren.dk/hegn/raftehegn]. Moi glæder mig til det lydhegn og kunne have morgener med begrænset trafiklarm. Lydhegn I love you, åh det bliver så godt. Så projekt havehegn udspringer med internetsøgning efter sammenkoblingen af raftehegn og lydhegn fra nu af. Jeg har øje på nogle hjemmesider, så jeg har mulighed for at begynde allerede om nogle hverdage.

Et lydhegn udformet et raftehegn, er dét, jeg vælger mig. Jeg synes at det udseende gi’r et naturligt og rustikt havehegn, der matcher flot ind i vores ønsker med en lidt tilgroet have. Et lydhegn kommer i en sådan størrelse der gør at jeg og tøserne kan dække for udsigten til al trafikken. På samme tid ser raftehegnet godt ud med sit trælook. Vi bliver henført over vores nye havehegn, døtrene og mig. Jeg glæder mig totalt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.