Har I mon fuppet med fraværsregistrering og timeregistrering mens I studerede?

Jeg er faktisk ikke en type som gør noget umoralsk, men det er sket med fraværsregistrering imens jeg læste bachelor. Dér foregik timeregistrering ved at vi skulle sende sedler rundt i auditoriet, og så noterede de fremkomne sit studienummer så eleverne ik ville få fraværsregistrering. Dér har jeg flere gange sat kryds ved noget for nogle fra min studiegruppe, såfremt de ik deltog i en time.

I dag har jeg job et sted, hvor timeregistrering og fraværsregistrering igen igen er fordelagtigt. Fraværsregistreringen er her idag lettere og selvfølgelig digitalt siden jeg var ung og timeregistreringen er ikke en ting som at der forvirrer opgaverne på jobbet. Lønsedlen er altid rigtige når vi bruger timeregistrering. Så jeg har utvivlsomt et meget positivt indtryk af fraværsregistrering vha den tidstypisk tidsregistrering som vi benytter i dag..

Temmelig hurtigt efter gymnasietiden var jeg på en arbejdsplads, hvor der på samme måde skulle føres timeregistrering. Tanken var ikke fraværsregistrering men tanken var at skrive kollegernes arbejdstid mere præcist. Set i bakspejlet var det meget praktisk, som at der førte til en totalt præcis udbetaling af lønnen.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.