Grundplan om oplysende kulturrejser – for exempel kulturrejser andalusien

Der bliver slidt som en neorotiker med henblik på at have råd til at drage et styks tankevækkende gennemrejse. Undertegnede har mange fantasi rejsemål, som eksempel Hongkong og Grønland. Men jeg dyrkede spanskundervisning i gymnasietiden og dykker fortsat ned i den kultur og det spanske sprog, og derfor vælger jeg specielt kulturrejser - www.hjertingrejser.dk/spanien – andalusien - www.hjertingrejser.dk/kulturrejser-andalusien – . Ret mange kulturrejser er uhyre langstrakte, men travle mig har maks 30 dage, inden rejsen må gå hjem og påbegynde første semester. Så kulturrejser andalusien der varer ca. en måned vil være det bedste.

Jeg har gudskelov opdaget en sælger af kulturrejser der planlægger kulturrejser andalusien der er 7 – 28 dage. Totalt optimalt. Med otteogtyve dages kulturrejser regner med at kunne lære en masse. Jeg er nok ikk til kulturrejser hen over 3-5 måneder, som stiller krav til at undertegnede jo ska’ støve mange penge frem – og kanske gerne vil hjem før tid eller kan bli’e ret trist. Så uovertruffen virker nogle gange generte mig nu ik til at antraffe nye gode venner.

Korte kulturrejser virker ulasteligt til min personlighed. Jeg skal bare afgøre den optimalt af de adskillige kulturrejser andalusien i kombination med de perioder som ligger, sådan så praktiske mig kan komme til DK og opstarte studiet til lærer bagefter. Jeg ser virkelig meget frem til min tur og kulturrejser med enhver jeg snakker med. Jeg ser sørme adskillige, der forbereder kulturrejser Singapore eller kulturrejser Andalusien eller i Mellemøsten. Pudsigt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.