Gravid og brug for at blive tjekket ekstra hos speciallæge klinik Fyn

Gynækolog klinik Fyn – evt. gynækolog Niels Lund

Jeg er med barn men det har sandelig været en urolig proces, så derfor har jeg tænkt på at tage til en gynækolog klinik Fyn og få ekstra tjek. Siden manden jeg jeg først undlod spiralen varede det lidt mere end halvandet år hvor der ingenting skete, og vores læge var derfor lige ved at henvise os til en speciallæge klinik Fyn , xn--speciallge-fyn-7ib.dk/speciallaege-klinik-fyn-middelfart, til behandling og udredning. Da googlede jeg selv på ”speciallæge klinik fyn” og ”gynækolog klinik fyn” på nettet og faldt bl.a. over gynækolog Niels Lund der er en gynækolog klinik i omegnen af, i Middelfart hvor vi har hus.

Jeg blev med bebs og alle tankerne om ægløsning og sædkvalitet blev skubbet væk af glæden en spontan abort. Jeg og manden forsøgte ikke at lade os slå fuldstændigt ud, men der var en tid, hvor vi begge var fortvivlede og i sørgmodighed over vores mistede barn, som vi havde ventet så længe på.

Visitere til speciallæge klinik Fyn – eksempelvis speciallæge Niels Lund , xn--speciallge-fyn-7ib.dk,

Her 9 måneder senere er jeg så med barn igen. Min praktiserende læge tænker, at en speciallæge klinik Fyn skal holde ekstra tjek med mig, så lægen vil henvise os direkte til en gynækolog klinik Fyn. Vi har selv tjekket lidt i den gammeldags telefonbog og har igen lagt mærke til bl. Andre speciallæge Niels Lund. Jeg ønsker at komme hos en praksis som for eksempel speciallæge Niels Lund og få tilbudt ekstra scanninger og blive fulgt, så vi kan få mere tryghed under svangerskabet, og lægerne kan gribe ind, i det tilfælde at der opstår komplikationer endnu en gang. Jeg tror at yderligere ro af sig selv kan være positivt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.