Græsenketiden er klaret – husbondens ac kurs/kylteknisk utbildning er hermedklaret

Her De sidste par dage har det sørme været en håndful benhårde dage og nætter. Manden har til at starte med været afsted med herrelogen på lang weekendrejse, og så var han kun herhjemme en enkelt overnatning inden han skulle afsted til kylteknisk utbildning (http://eduterm.se/kmo/)/ac kurs som er et styks svensk kørende efteruddannelse hvilket indbringer et styks ac certifiering.

Min husbond har i lang tid haft behov for en ac certifiering når han jobber fagligt med aircondition og køleteknik og den slags. Undertegnede rystede jeg lidt i bukserne for ideen om at være mutters alene med Irmai først tre dage og så 2 dage, der bliver seks uger igår. Det har føltes hårdt, men til min redning har sviger mor Maren været sød til at komme her fordi og haft noget hurtig mad og samtidig aflastet den nybagte mor lidt, når jeg har kunnet bruge at blunde eller få handlet ind. Den nybagte mor her kan ganske enkelt råde jer til at få et totalt super forbindelse til sin svigermor, mens ens anden halvdel er på rejse på ac kurs.

Normalt gør jeg mit bedste for at holde mig orienteret om Eriks job. I dagene hvor han er hjemme fra kylteknisk utbildning/ac certifiering kan jeg opfange, hvordan manden både har haft om hvordan du overholder kyoto-aftalen, lært mere om systemer til varmepumper plus hvordan han ordnet problemer med driften. Det tænker jeg er meget stærkt af et kort ac utbildning som kun har tre-fem dage. Så det bliver rigtig fordelagtigt for manden – samt hans aflønning – at han fik lov at komme på ac certifiering/kylteknisk utbildning. vigtig ac certifiering hjemme I lejligheden igen. .

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.