Gør-det-selv med træemballage, plastpaller og europaller

Det har i ret lang tid været sejt at anvende plastpaller, træemballage eller europaller til møbler og lignende. Og jeg tilsigter desuden, hvor vidt jeg på samme måde kan bygge højbede eller måske nogle siddepladser til haven ud af plastpaller, europaller eller træemballage. For ikke så længe siden har jeg fået et bålfad i fødselsdagsgave, og et eller andet skal vi jo sidde på, hvis jeg og vennerne skal grille popcorn og nyde bålets flammer. Jeg mener endvidere, det er tjekket at gøre det selv.

Tænker I derude netop ligesom jeg, at nogle flotte siddepladser og højbede, som jeg har udtænkt totalt uden hjælp vil være rigtig fint? Jeg har googlet lidt om at anvende europaller og træemballage til urtebede, og flere webpages synes man burde benytte plastpaller fremfor europaller. Dette har som udgangspunkt at bedets løg, gulerødder og kartofler. Men bygger man med plastpaller kommer der ikke til at ske den risiko.

Borde kreeret i europaller eller anden træemballage er sandsynligvis ik helt så totalt uskadeligt. Til det formål kan jeg anvende plastpaller fri for kemiimprægnering, så jeg med sikkerhed kan ligge en leverpostejsmad fra mig. Til møbler, som aldrig kan kontaminere grøntsager kan jeg sagtens benytte europaller og træemballage som byggemateriale. I hvert fald kan man sagtens designe stole og sådan til at sidde på med brug af træemballage og europaller om det er imprægneret eller ikke.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.