Fyns hf-kursus – En HF giver adgang til den uddannelse du ønsker dig

Kunne du tænke dig at begynde på en HF på Fyns hf-kursus [http://www.vucfyn.dk/fynshfkursus]?

Uanset hvilke drømme for dit fremtidige arbejde, du tænker over, er jeg overbevist om, at en Hf Odense giver dig det stærkeste udgangspunkt for at få drømmene til at gå i opfyldelse. For det gjorde de for mig, og nu skal jeg studere til lærer på seminariet, og jeg er overbevist om at jeg bliver optaget. Måske ved du allerede, hvad du ønsker at arbejde med. Det kan være, at du håber på at blive pædagog, politibetjent eller sygeplejerske, eller det kan være, at du går uden tøven efter en sprogvidenskabelig uddannelse på universitetet.

Ved du endnu ikke, hvad du kunne tænke dig arbejde med senere i livet? Det vidste jeg heller ikke, da jeg først startede. Men Fyns hf-kursus giver adgang til et par år til at vælge retning.

Fyns hf-kursus – Opfyld fremtidsdrømmen

Går du ud af folkeskolen til maj, og kunne du tænke dig at få en uddannelse med masser af muligheder at vælge imellem? Tager du din HF på Fyn hos Fyns Hf-kursus, så har du mulighed for at målrette HF’en til lige akurat den retning, som du drømmer om at blive optaget på!

Foruden en almindelig Hf , hvor du kan vælge valgfag på A, B & C-niveau, tilbyder de på Fyns HF-Kursus nemlig linjerne: Sproglig hf, politilinjen, Pædagoglinjen samt naturfags- og sundhedslinjen. De linjer er hver især skræddersyede så du kan forberede dig til dit drømmestudie.

Adgangskrav til Fyns hf-kursus

Ønsker du at gennemføre en Hf Fyn hos Fyns hf-kursus? Så må du matche en hel masse adgangskrav. Er det mere end et år siden, at du er gået ud af folkeskolen? Så bliver du bare inviteret til en optagelsessamtale, hvor de så vurderer dine personlige og faglige kompetencer.

Går du ud af 10. klasse til maj, skal dine undervisere beslutte, om du på nuværende tidspunkt er klar til tage en Hf. For nogle er det nødvendigt, at tage til optagelsesprøve, før du kan starte på hf’en hos Fyns hf-kursus. Det var jeg faktisk nødt til, men det var overhovedet ikke så ubehageligt, som det kan lyde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.