Flotte liftgardiner? Find det ultimative match til din villa

Jeg og min fyr kan ikke vælge imellem gulv såvel som tæpper eller væg til væg tæpper. Min mand kunne godt tænke sig nogle væg til væg tæpper, af den årsag at de får det til at se hyggeligt ud, dog gulv med tæpper vil jeg gerne have, grundet at jeg synes, det er kønnest. At børnene ikke slår sig ligeså nemt, idet de fjoller rundt, hvis vi får tæpper fra væg til væg, mener han også. Vi, min kæreste og jeg, har gang i et omfattende renoveringsprojekt i huset. Dog er det problematisk.

Dog mener jeg stadig, at min fyr og jeg skal have gulv samt tæpper, da vores unger jo slet ikke må lege så voldsomt i stuen. Det er da altid noget, at vi, mig og min fyr, er nået til enighed om valget af liftgardiner. At vi ligeledes snarligt bliver enige om vores tæppe-problem, er mit håb. Vi har jo derforuden et væld af andet end tæpper, som vi skal nå, fordi vores soveværelse foruden stue nemlig skal sættes i stand.

For eksempel vil vi købe nogle helt nye gardiner, fordi vores nuværende liftgardiner er ganske slidte. Spritnye liftgardiner kan jeg ikke vente med at anskaffe. Formentlig kommer vores nye liftgardiner til at være i en lys farve, så rummet ej kommer til at blive sort, selvom gardinerne er rullet ned.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.