Fantastisk vandkunst som eksempelvis et spejlbassin er en fordelagtig investering i dit brand

Da min virksomhed sidste år flyttede til et helt nyt domicil, besluttede vi os for at gøre noget ud over det sædvanlige og få skabt nogle flotte rammer med vandkunst både inde og udendørs. Der var ikke desto mindre talrige muligheder. Det var af den årsag fundamentalt for os at ansætte et firma, som ikke bare var i stand til at lave en fontæne. Dertil var det vigtigt for mine ejere og jeg, at de designede løsninger, der imponerede.

Det færdige resultat er sandt at sige fantastisk. Vores virksomheds domicil fremstår nu med en lobby med et bjergtagende spejlbassin med lys, der er et slutresultat af kompetent rådgivning om funktionalitet og det visuelle udtryk såvel som en anlægsproces, som der blev ført ud i livet efter aftalen. Spejbassinet er ydermere etableret i flere etager, så spejlbassinet går hele vejen op igennem huset til den øverste sal. Vi er således blevet prydet med et spejlbassin, som uden tvivl får utallige roser fra vores besøgende.

Foran indgangen har vi ydermere fået vandkunst efter alle kunstens regler. Det drejer sig nemlig om et interaktivt springvand, som tager udgangspunkt i hvilke bevægelser, som er i omgivelserne. For at fuldende udtrykket har vores leverandør i springvandets midte opsat en en specialdesignet fontæne, der harmonerer perfekt med de nordiske linjer i hovedsædets arkitektur. Vi vil som følge deraf uden tvivl gøre os til talsmænd for vores leverandør, såfremt I tillige er på udkig efter vandkunst som f.eks. en fontæne i en klasse for sig.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>