Et nærtstående familiemedlem var vidende om, hvad et termotag burde være desginet af!

Jeg tænker jævnligt tilbage på dé ekstremt mange gange jeg kørte med min morfar i byggemarkeder, hvor de forsøgte at sælge til os for eks. et sort pergo gulv & et termotag, eller de der plushegn, som adskillige synes er en klog investering, eller et bestemt slags huntonit gulv, & trapezplader. Han satte tid af til at tilbringe adskillige eftermiddage i disse butikker. Jeg til gengæld, kunne tænke mig mange andre oplevelser, jeg hellere havde lyst til. Men imidlertid prioriterede jeg at bruge tid sammen med ham. Vi satte pris på at gennemdrøfte de allermest forskellige temaer, og dét værdsatte jeg absolut meget. Den mand jeg kendte var en ihærdig handymand, og han kunne lide at udvide sin viden, & shoppe efter et nyt slags pergo gulv eller et termotag til familiens soveværelse, eller også var han optaget af et plus hegn til legepladsen, eller udforskede markedet for trapezplader, samtidig med han også lige afprøvede holdbarheden på brune huntonit gulvplader!

Det er ingen løgn at afsløre for Jer, at han og jeg var sammen i mange timer i alle de nye centre. & såfremdeles er disse formiddage dét, jeg mindes stærkest fra min tid som lille rolling. Jeg har tit funderet over, hvad det skyldtes, at han ik udnyttede sin interesse. Han kunne eks. have taget sig sammen til at åbne sin egen butik med salg af eksempelvis et rødt pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit brædder, & trapezplader. Men det skal ytres han var opslugt af sit job i Sparekassen Faaborg, på en og samme tid med at han værnede om alle sine gør det selv projekter. Jeg tvivler ej på, at han mærkede en enorm lyksaglighed, ligeså snart, at han arbejde på disse gør-det-selv projekter. Han var en kærlig fyr, & derfor havde vi også ovenud utallige uforglemmelige formiddage. Og det var selvom, at jeg ej interesserede mig det mindste for eksempelvis en ny type pergo gulv, termotag, plus hegn, huntonit plader eller trapezplader. Jeg kørte med ham til alle disse butikker, og hørte på ham fortælle, fordi jeg syntes om ham!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.