Er et styks kørekort til speedbåd/speedbådscertifikat/speedbådskort ikke en dejlig gave?

Jeg tænker på at tilbyde et kørekort til speedbåd » http://www.dksp.dk/koerekort-til-speedbaad, til Jespers fødselsdag. Den slags speedbådscertifikat » http://www.dksp.dk/speedbaadscertifikat, har han snakket om i nogle måneder, der muliggør at han og drengene kan sejle ud – lige som havglade mig kan deltage i løjerne. Jeg forventer at et cool speedbådscertifikat kan føre til behagelige med hvidvin og lakseruller til f.eks. Trekroner eller aftenhygge i én af de Sjællandske havne.

Selvfølgelig er det k’ et egentligt speedbådscertifikat jeg giver ham. Det er jo blot et gavekort til et speedbådskort » http://www.dksp.dk/speedbaadskort, jeg tænker på – min fyr kommer jo selv komme på træningsbænken for at få hans kørekort til speedbåd, men jeg lægger ud, så fyren kommer igang.

Det er lige mig at være til havs. Stemningen er fantastisk, og jeg kan måske overraskende nok godt lide, at der ikke er det store at tage sig til i en båd udover at styre båden. Drop den bærbare og jævnligt ingen signal til mobilen. Skønt. Så jeg og kæresten må hellere få taget det speedbådskort med et kørekort til speedbåd inden vi kan sejle ud på ture. Han kan også få potentiale for at tage afsted på drengetur og få brugt hans speedbådscertifikat, hvor jeg blive én af gutterne. De er skide underholdende.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.