En speciel penisring er næsten ikke til at opstøve i en fysisk shop.

Her følger en meget sexet fortælling! Jeg synes ik’ selv, at mit blogindlæg centreres omkring en pinlig problemstilling, men nogle vil måske føle noget andet. Landet lægger således, at jeg leger med tanken om at slå dørene op til en lille biks med legetøj til soveværelset. Min shop skal tilbyde køberne dildoer, glidecreme & en helt særlig type penisring. Jeg har i en rum tid blotlagt markedet, & det ligner meget, at der er ”et hul”, som jeg kan drage fordel af. Der er slet ik tvivl om, at der findes koloenormt mange virksomheder, som har det samme varesortiment, som jeg vil have: dildoer, glidecreme og en speciel type penisring. Men faktum er, at mange af de her butikker ligger i de temmelig store landsbyer. Bor man langt væk fra de største landsbyer er der så kun dén mulighed tilbage at handle i en af de dyre net-shops, der er forhandlere af produkter som eksempelvis dildoer & glidecreme. Bevæger man sig væk fra de rigtig store byer er markedet for dildoer og glidecreme af den grund ik’ fyldt op. & det er den niche, jeg er sikker på, at jeg kan udnytte til min fordel. Jeg vil lægge mine gesjæfter i de mindre byer, der ikke i forvejen har den slags forhandler.

Min største udfordring er, om jeg er i stand til at tiltrække mennesker til en ”fysisk” forretning! For der er så absolut nedfældet en hel del om, at internethandlen boomer lige for øjeblikket, & at kurven kun er på vej op. Men jeg er sikker på, at såfremt jeg kan skabe nogle rare små bikse, hvor der er fantastisk at være, kan jeg tiltrække og bibeholde fremtidige købere. Jeg har en forstilling om, at f.eks. par kommer på besøg i min shop, hvor de sammen kigger på dildoer og glidecreme. Deres besøg skal på den vis være en oplevelsesudflugt. En herlig oplevelse man får together som kærestepar. Besøget skal således bidrage til at ”spice” tilværelsen op! Det skal således være en par-oplevelse, som en internetbutik ik’ er i stand til at levere!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.