En ny dildo samt andet sexlegetøj

Erotik (www.amoro.dk/shop/frontpage.html) tilbage i vores forhold vil mig og min kæreste gerne have, så vi har kigget i en forretning med sexlegetøj sammen for at anskaffe noget forskelligt legetøj, for eksempel en ny dildo, som kan bruges til at få vores gode sexliv igen. Vi har sjældent sex, og hvis vi langt om længe har det, er det en anelse monotont, og derfor vil vi forsøge at benytte sexlegetøj, så vi kan få sexlysten tilbage. Det sexlegetøj, min fyr og jeg indehavede før, var ikke andet end en dildo, der ikke en gang virkede mere. Egentlig elsker min kæreste erotik, han har dog været så stresset på jobbet, at sexlivet ej er det samme mere. Han har faktisk altid, så vidt jeg husker, været begejstret for forspillet, og han kan godt lide at se mig onanere med en dildo, lige idet vi skal til at have sex sammen.

Da jeg og min kæreste var inde i shoppen, der solgte erotik foruden sexlegetøj, spenderede vi penge på talrige forskellige ting og sager. Vi anskaffede ting til ham og ting til mig, som for eksempel en dildo, foruden noget, vi begge to vil nyde. Meget frækt at se på sexlegetøj med kæresten var det, og vi fik faktisk lyst til at gå hjem for at have sex straks – og vil I vide noget? Det var netop det, vi gjorde.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.