En kløgtig udlejning af maskiner skal gøre mig overordentlig rig!

Jeg arbejder for at tjene $$$. & jeg øjner penge-muligheder i maskinudlejnings-branchen. Jeg har således valgt at blive business mand indenfor samme branche. Udlejning af maskiner & entreprenørmaskiner er helt sikkert i eksplosiv vækst! Nøjagtig det samme er gældende for minigraver udlejning, og jeg vil bare tage del i væksten… Jeg har hyppigt arbejdet indenfor udlejningsbranchen, & har således kolossal megen viden om branchen. Men jeg har imidlertid også i umindelige tider begæret knaster, & jeg har længe været klar over, at der er $ at hente sig i udlejningsbranchen som habil iværksætter! Udlejning af maskiner, nærmere bestemt entreprenørmaskiner, er en koloenorm populær service lige for øjeblikket. Jeg har den forestilling, at dét kan forklares med, at der er godt gang i samfundsbyggeriet… Det har ellers været ramt af finanskrisen, men ser nu endelig ud til at være kommet på fode igen… Og det er så dét, jeg vil udnytte i min fremtidige forretning…

Drømmen om at ville blive business-mand er en gammel drøm… Mest fordi, at man bliver rig af denne form for arbejde… Eller en del gør i hvert fald! Men jeg har virkelig bare ik haft det mod, der skulle til!! Men efter nogen alvorlige skifte i mit liv på det seneste, har jeg endelig indset, at vores liv er fantastisk kort. Så hvis jeg har en drøm om at være iværksætter, skal jeg springe ud i det! & ik’ tænke på alle mulige og umulige konsekvenser… Der er jo ik’ baggrund for at gå og spekulere på, at det kommer til at gå dårligt. Hellere øv dig i at tænke, at det hele nok skal lykkes. & jeg tænker, at det ér en reel mulighed at tjene moneter på udlejning af maskiner, især entreprenørmaskiner! Jeg ønsker også at beskæftige mig med minigraver udlejning, fordi jeg ligeså er overbevist om, at der eksisterer kunder til en sådan udlejning. Det mest essentielle er at gøre de eventuelle kunder opmærksomme på, at min forretnings service er der. & dén opgave er næsten allerede klaret på forhånd, fordi jeg gennem årene har opbygget mig et stort netværk.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.