En del køber en årlig slibning af deres bil!

Alle jeg kender har hørt så ovenud mange skrækhistorier vedrørende, hvordan og hvorledes en læbeforstørrelse - www.pure-face.dk/cms/Behandlinger/Rynkereduktion-og-laebeforstoerrelse-Restylane – kan ende i noget forfærdeligt rod! At investere i en læbeforstørrelse, går jeg og tænker over. Størstedelen af mine kammerater har fået lavet skønheds behandlinger, men ej en læbeforstørrelse. At jeg i grunden både er og bliver i stigende grad mere og mere feberagtig ved tanken, må jeg derfor indrømme over for jer.

Jeg har i nogle måneder troet, at en læbeforstørrelse ret så meget kunne gøre underværker for mine ansigtstræk. Generelt er jeg jublende glad over hvordan jeg ser ud, men jeg mener blot, at mine læber er virkelig tynde, så en læbeforstørrelse kunne være koloenormt smukt. Af den grund modtager jeg hjertens gerne jeres gode råd!

Jeg har selvfølgelig undersøgt internettet efter historier om kvinder og mænd, der har investeret i en læbeforstørrelse. Men som evig og altid kan nettet virke fantastisk uoverskueligt, af den årsag, at der er så meget info-materiale samlet ét sted! At det er usandsynliggt vanskeligt at skabe et overblik, føler jeg af den grund. Ligeledes af den grund, at der jævnligt florerer historier, der overhovedet ikke er værd at tro på!

Hvor lykkelig jeg ville blive hvis jeg fik foretaget en læbeforstørrelse, tvivler jeg på den anden side ej på. Der var ik meget ængstelse forbundet med den behandling jeg modtog for sprængte blodkar - www.pure-face.dk/cms/Behandlinger/Karspraengninger-solskadet-hud-og-grove-porer – på underbenene, eller dengang da jeg modtog en forskønnende behandling med en dermaroller - www.pure-face.dk/cms/Jan-Marini-Produkter/Home-Care-Dermaroller – . Men jeg tænker, at det er anderledes når overvejelsen går på en læbeforstørrelse.

Derfor vender jeg synet mod jer, kære læsere, med tiltroen til, at I kan og vil indvie mig i jeres erfaringer! Der er en hemmelighed, jeg virkelig bare må dele med jer, formidable followers! Jeg er for nogle år siden blevet behandlet for sprængte blodkar, og har fået foretaget behandlinger med en dermaroller. Og begge disse skønhedsbehandlinger blev jeg meget glad for, så jeg er ikke i tvivl om, at en læbeforstørrelse også kommer til at gøre mig ekstremt glad!

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.