En ce4 clearomizer laves for de folk, som præcis er startet med e-cigs, hvorimod en ce5 clearomizer passer til de mere erfarne dampere

Hvis du lige er begyndt på at anvende e-cigaretter, vil det være svært at erfare, hvilket udstyr du bør bruge, fordi der er en del at vælge blandt. Der er også varierende batterier, clearomizere samt opladere – oveni at du får mulighed for at benytte forskellige brands af el-cigs plus tusindvis af aromaer til din ejuice! Det bliver det, som omdanner ejuicen til damp, såfremt du damper på din e-cig: clearomizere karakteriseres som et mundstykke og en atomizer i ét. Der er adskillige forskellige clearomizere, dog blandt de mest brugte er en ce4 såvel som en ce5 clearomizer.

En ce4 clearomizer bliver en utrolig god clearomizer til dig, som stadigvæk er ny damper. Den clearomizer, som du vil finde i et starterset, bliver en ce4 clearomizer af den grund for det meste faktisk. Den hører til de mindre på markedet, for en ce4 clearomizer har mulighed for at indeholde 1,6mL evæske. ce4 clearomizeren kan holde en til 2 uger ved normal anvendelse, så den skal egentlig skiftes ud temmelig ofte. Man bliver på grund af dette tvunget til at bruge en helt ny, hvis den bliver for slidt, for i kontrast til en ce5 clearomizer, kan man ikke fornye brænderen i en ce4 clearomizer. i dette tilfælde kan man nemt udskifte brænderen efterfølgende 7-14 dages anvendelse, samt en ce5 clearomizer kan indeholde 2mL evæske. En ce5 clearomizer giver for det meste en klarere smag end en ce4 clearomizer, fordi brænderen monteres i bunden og pga. dette hele tiden er i kontakt med e-væske.

Hvis du netop er startet med elcigs, kan du med gevinst købe en ce4 clearomizer, indtil du bliver klar til at opgradere, for det forekommer sig faktisk lidt dyrere med en ce5 clearomizer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.