Dyser til sprøjte, ting til beregning af tryk, elektrisk sprøjtepistol og mb teknik. Nye temaer her på bloggen?

Min date for tiden har job ved et firma, som at der laver dyser til sprøjte (mt-spray.dk/sproejtedyser), mb teknik (mt-spray.dk), elektrisk sprøjtepistol og ting til beregning af tryk (mt-spray.dk/sprayware). Det er sandelig bøvlet at spørge interesseret ind til elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk, mb teknik og dyser til sprøjte.

Daten har søgt at tydeliggøre for mig, hvad dyser til sprøjte, elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk og mb teknik anvendes til. Men jeg fortæller, at undertegnede brat missede engagementet. Men tjansen som agronom hvilket jeg har er sgu ikk enkelt at få noget ud af. Min date og jeg kan derimod finde andre samtaleemner end dyser til sprøjte, ting til beregning af tryk, mb teknik og elektrisk sprøjtepistol, til mig og ham rykker ud på date nr. to og tre.

Han ser ud til at være virkelig opmærksom, og jeg kunne godt overveje, at der kan opstå en fremtid for ham og jeg sammen. Jeg forventede nok, at finde en mand med nogle arbejdsopgaver, som jeg ville relate mere til end ting til beregning af tryk, elektrisk sprøjtepistol, dyser til sprøjte og mb teknik. Om et job som murer eller for en tilsvarende virksomhed med produktion vil vække min interesse, dette tvivler jeg på.

Den seneste fyr jeg boede sammen med pladrede jeg faktisk ikke ret meget arbejde med. Sammen kværnede ham og jeg snarere om film og fritidsinteresser. Det gør måske ikke det vilde, hvorvidt jeg fatter en brik af elektrisk sprøjtepistol, ting til beregning af tryk, mb teknik og dyser til sprøjte og helt ærligt ik orker at bekymre mig om det. Han forstår det sandsynligvis.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.