Disse prægtige bede er bygget med pallerammer

Dit køkkenbed vil i realiteten blive i præcis den højde, du behager, som resultat af, at de kan stables stabilt ovenpå hinanden, hvilket anses som den mest praktiske fordel hvis man benytter pallerammer (www.jyskpalleimport.dk/page_control.asp?page_nbr=41&menu_nbr=27) til bede. En god højde at arbejde i, løfter blomsterne væk fra blyforurenet muld, og forhøjer jordens temperatur ved blomsterne, giver det. Lige det, folk ville sætte i forbindelse med urtebede, bliver pallerammer nok traditionelt ikke rigtig, men pallerammerne er egentligt fantastisk praktiske! Pallerammer er sædvanligvis lavet af ret billigt samt naturligt træ, hvorfor de ej bør være i ubeskyttet kontakt med jordbunden, må man dog ej glemme. Beklæde kontaktfladen med stof bør man evt..

Størstedelen tænker eventuelt, at rammerne bliver ganske lille en størrelse, men jeg tænker selv, at de besidder en rigtig fin størrelse til små køkkenhaver med lyng og urter. Pallerammer er til alt held ikke omkostningsfulde, så idet man fortryder, at man har bygget et blomsterbed ud af dem, er det heldigvis ikke en masse lønninger, som gik tabt. De er problemfrie snildt at skille ad, når rammerne ej benyttes, og pallerammer benyttes sædvanligvis til bedre at være i stand til at opmagasinere sager ovenpå normale paller. En anden anvendelig ting ved at anvende pallerammer til at være urtehave er, at rammerne besidder en god diameter. At man bare skal tage chancen, bliver måske det mest perfekte råd.

Drømmer du om at bygge nogle urtehaver, fordi du er haveinteresseret? Dermed får du måske svært med at få at vide, nøjagtigt på hvilket sæt, den slags grøntsagshaver bør bygges. Jeg kan give et let svar: pallerammer.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.