Det kan være umuligt at holde styr på de mange fede Kanger Mods versioner: vores medarbejdere assisterer med glæde

Jeg kan i sandhed berette, at jeg aldrig nogensinde vil bruge traditionelle cigaretter igen, for jeg har været fast bruger af elcigs i tre år snart. Jeg har endda mulighed for at gøre det indenfor på arbejdet og til middage, mens jeg undgår at være til gene for andre: men med e-cigaretter får jeg alligevel vanen af at være ryger. Jeg længes i hvert fald ej efter at stinke af røg hver dag, eller at se mine fortænder blive stadig mere misfarvede med tiden. På grund af at ejuice eksisterer med forskellige styrker af nikotin, vil jeg enkelt vænne mig af med det som tiden går, men jeg er stadig nikotin-afhængig.

Jeg har tænkt mig at indsætte en kvalitetsrig clearomizer bundbrænder , http://www.esug.dk/clearomizere–atomizere/clearomizere–bund-brander/, i min ecig, der betoner smagen af min evæske samt skaber præcis den styrke damp, jeg vil have. En clearomizer bundbrænder, som garanterer, at der til enhver tid vil være evæske ved glødetråden, har jeg på samme tid fået mig: på den måde slipper jeg for den ulækre, forbrændte følelse. Efter at have forsøgt med flere varierende mærker, har jeg endelig bestemt mig for at anvende Kanger MODS , http://www.esug.dk/kanger/mods/, . Indtil du opnår helt den dampning, som du hele tiden har ønsket, er du i stand til at bygge din e-cigaret af mange individuelle dele så som clearomizer bundbrænder såvel som Kanger MODS: det bliver helt sikkert et spørgsmål om personlig holdning, men det bliver jo nøjagtig det, der er fordelen ved ecigaretter.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.