Dersom du ej er i stand til at klare det triste arbejde selv, vil vi tage hånd om din specialrengøring

Befinder du dig i den svære situation, at den sidste af dine forældre er død og har arvet et dødsbo proppet med en masse ældre ting og sager? For sorgfuld til at tage hånd om det forladte dødsbo, især de utallige ting plus sager, dine forældre har samlet på gennem deres lange liv, føler du dig sandsynligvis her. Der vil selvfølgelig findes specifikke ejendele, du gerne ønsker at eje, plus noget som dine forældre har testamenteret til andre personer, men de tilbageblivende ejendele ønsker du at komme af med. Med hjælp fra os vil dødsboer ryddes, plus vi er tilmed klar med specialrengøring - aconcept.dk/doedsbo/specialrengoering-af-doedsboer – oveni: dette firma har en hurtig mulighed.

Idet dødsboer ryddes, bliver ejendelene delt ud til arvinger og solgt på auktion, så du er derfor ikke nødsaget til at holde styr på andet end at fortælle os, hvornår vi bør starte. Bagefter vores specialrengøring bør du blive sikker på, at der næppe findes en eneste nullermand i huset, og vi sørger for, at dit dødsbo er 100 procent perfekt til nye indflyttere.

At du tilmed skal rode med at afbestille deres regninger og tømme personens loftsrum, bliver det betydningsfuldt at situationen ikke forværres af, når man lige har mistet en person, der stod en nær. Vi kan tage hånd om det triste arbejde, der skal gøres idet dødsboer ryddes, således at du alternativt kan tage vare på dig selv.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.