Der er har smæk på Caterpillar gummihjulslæsser, rendegraver og gravemaskine ved husgrund

Vi konstruerer faktisk helt nyt hus og dermed bruges der Caterpillar - http://www.pon-cat.com/ – rendegraver - http://www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/rendegravere – , gummihjulslæsser - http://www.pon-cat.com/equipment/dk/produkter/produkter/gummihjulslaessere – og gravemaskine. Aflæsning og håndtering af jord og byggemateriale kan klares v.h.a. en Caterpillar gummihjulslæsser, mens en gravemaskine med rendegraver kan kan læsse, losse og grave og er nemt at rykke rundt med..

Byggerådgivningsvirksomheden har heldigvis meget dybtgående styr på, hvad arbejderne bør bruge af Caterpillar gummihjulslæsser, rendegraver og gravemaskine. De ejer de påkrævede anlægsmaskiner og vi spenderer ikke ekstra på at leje et styk rendegraver, Caterpillar gravemaskine eller gummihjulslæsse, vi ikke får gjort brug af.

Ægtefællen og jeg kan om kort tid deltage mere på pladsen og være med i byggeprocessen, når byggepladsens indledende arb med gummihjulslæsser, gravemaskine og rendegraver fra Caterpillar er afsluttet. Bagefter vores håndværkeres afsluttende arbejde med gummihjulslæsser, Caterpillar rendegraver og gravemaskine er færdigbehandlet kommer 1. fase til at bli’e at anlægge basen for huset og derfra kommer etplans huset til at tage form. Det bliver fedt at følge det gøre tegn på at ligne noget.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.