Dengang vi kom i problemer med manglende medarbejdertilslutning, hyrede vi straks IT konsulenter

Jeg opdagede nyssens, at det faktisk er muligt at opdage nye sager alt taget i betragtning, på trods af, at jeg har været CEO i utallige årtier, plus snart er vildt dygtig plus professionel. Til enhver tid har jeg været ret grundig med at vælge de mest professionelle personer derude, og selv hilse på hver eneste person førend der blev underskrevet noget. At have en god relation til alle mine kollegaer & kende alles navne, uafhængigt af hvor succesfuld min afdeling vokser sig, har jeg så længe jeg kan huske ønsket. Alligevel har jeg snart fundet ud af, at der kan forekomme andre tiltag, der forekommer bedre i dagens samfund, i hvilken det er svært at beholde samtlige medarbejdere.

Jeg kunne ej ansætte IT konsulenter , http://www.prodata.dk/, på fuldtid, så jeg forsøgte derfor at bruge IT konsulenter fra et eksternt firma. Professionelle plus pålidelige IT konsulenter, som blot kommer på kontoret i den periode, der er brug for dem, kan man sådan anvende. Så såfremt du en gang i mellem for eksempel får brug for en scrum master, skal du ej fuldtidsansætte nogen, som du så ikke rigtig får behov for om nogle måneder, for det bliver nemlig en mulighed at finde præcis det konsulenthus , http://www.prodata.dk/om-os/it-konsulenthus-prodata-consult/, , som passer til ens behov. Du får den erfarenhed, du har behov for, lige på det tidspunkt du savner den, og du undgår mange jobmøder samt sparer en masse tid.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.