Den optimale vej til at ende med et rigtigt varmeregnskab må være med hjælp fra en korrekt aflæsning af din energimåler

En ny model af en energimåler - www.ista.dk/produkter/energimaalere, har jeg faktisk opsat i huset, der gør både varme aflæsning [www.ista.dk/produkter/aflaesningssystemer] plus mit varmeregnskab [www.ista.dk/serviceydelser/vand_og_varmeregnskab/index.html] særdeles meget nemmere. Denne type har en lang række tilslutningsopgaver, foruden at den rummer markant målenøjagtighed. I min ejerforening er her igangsat en renovering af det hele. De typiske rum som toilettet samt køkken samt f.eks. andre afløbsrør, inkluderer dette arbejde i sagens natur. Dog ændres der også ting og sager på energi- og varmeområdet.

Fordi jeg på denne måde ved, at der med sikkerhed har været den mest præcise af alle aflæsninger, er undertegnede af denne grund vild med den forbedrede måler. Ejerforeningen vil derudover anvende angivelserne, fordi at kasseren laver et fælles varmeregnskab hvilket har budget over, hvad vi henholdsvis må budgettere med a conto til vores energi- og varmeregnskab, plus også skal jeg bruge tallene til det personlige varmeregnskab. Min nye energimåler, som jeg fik, er modellen: ultralydsmåler for central- og fjernvarmeanlæg. Der er særdeles mange bonusser ved denne model.

Energimåleren har det, vi omtaler som vidtstrakt kommunkation. Aflæsning skal foretages på udvalgte datoer af lejlighedens måler. Men, jeg er ikke sikker, for således skulle jeg når jeg tjekkede den, jeg havde før. Men selv er jeg ikke bevidst, omkring om den her er så fancy, at energiselskabet Klong evner at gennemføre en aflæsning uden, at de skal ind i lejligheden. Under alle omstændigheder er det fundamentalt at man foretager en aflæsning som foreskrevet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.