Den nye kæreste virker helt overstadig over fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger

Undertegnede har som i måske ved, hapset mig, et stk helt ny frier. Og stort set lige så tiltalende og lyttende han er, netop så ellevild er han med at fiske samt fiskestænger - www.stubs-fiskeudstyr.dk/produkter/fiskestaenger – , fiskegrej , www.stubs-fiskeudstyr.dk/billigt-fiskegrej, og fiskehjul , www.stubs-fiskeudstyr.dk/hjul, . For kun et par måneder siden anede undertegnede ikke en pind omkring fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger, men men her hvor vi flere cafestævnemøder, hvor undertegnede udspurgte han om hans interesse og mandens interesser, hvor han snakkede om sit fiskeri-halløj, så kender jeg idag lidt til at fiske samt fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger.

Moi er ganske himmelrykt for daten, og moi ku’ sagtens se ham og mig flytte på samme matrikel sometime om ethalvt års tid. Og dog. Må pertentlige jeg så bo med fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul. Det aner jeg ik’ om pertentlige jeg evner at have i hjemmet. Lille jeg har i bund og grund ik’ hørt herren, hvilket sted han har sine med fiskestænger, fiskehjul og fiskegrej. Hvor får undertegnede fiskestænger plus sådan noget fiskegrej placeret på en diskret måde? Jeg hælder til at fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger må være den slags der skal være i i min kælder.

Det kan lade til at være et stk monoton cafe-date, da vi kom ind på fiskehjul, fiskegrej og fiskestænger. Men herren er sindssygt jublende glad og til alt held endvidere virkelig fuld af skæg, og derfor kunne han sandelig nogle fiskerihistorier, hvor herren har været ude med fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger og kommet ud for alt muligt. Jeg havde sandelig ikke troet, at fortællinger med fiskestænger, fiskegrej og fiskehjul fik mig til at skrige sådan af grin? Det kan så være €t styk vink til mændene. Så fremt I opleves grinagtig, så skal i nok kunne slippe afsted med ævl om fiskehjul, fiskestænger og fiskegrej og hobbyer som modelfly, biler eller måske fiskeri.

Og fjerde ud-af-biografen-date? Den ska’ selvfølgelig være et styk fisketur hvor ham & jeg sandelig tager ud med fiskegrej, fiskehjul og fiskestænger og madpakke, tålmodighed og fuld oppakning

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.