Brormand vil bortsælge aeroplan af blandt andet fly af typen piper malibu matrix. Derfor har min broder piper malibu for sale

Brormand tog jeg og min mand på sengen på ny. Manden har opført sig som eventyrer så længe lillesøster her kan huske, og mandag meddelte han mig, hvordan han er blevet partejer i et styk fly-virksomhed, hvor de fører piper malibu matrix (www.europeanaircraftsales.com/piper/piper-malibu-matrix.aspx) fly og piper malibu for sale (www.europeanaircraftsales.com/aircraft-for-sale/piper.aspx). Den branche er der tilsyneladende gryn i, der han bor i syd for Nevada. Brormand tog certifikat til fly, og han hopper ind i professionen omkring piper malibu matrix, pilatus pc12 for sale (www.europeanaircraftsales.com/aircraft-for-sale/pilatus.aspx) og piper malibu for sale, som det hedder når jeg skal opstøve hans hjemmeside.

Bent tænker vidst også på at intensivere firmaet ved brug af flyveture med turister med firmaets piper malibu matrix. Luftfartøjerne, som alligevel bliver afhængt efter mange uger på pilatus pc12 for sale kan tage turister over det smukke landskab. Fed forslag. Lillesøster her bakker tusind % op om drømmen om pilatus pc12 for sale, piper malibu for sale eller piper malibu matrix. Det er helt sikkert.

Nu er min storebror begyndt at ævle bævle vedrørende tophastigheder på mere end 396 kilometer/time, og plads i kabinen. Lillesøster her forstår ud fra hans snak, hvordan piper malibu matrix er et rummeligt fly med fem pladser til passagerer, mens min brors piper malibu for sale vidst nok har over ni pladser til passagerer. Lillesøster jer mener det er pragtfuldt at eje en storebror som dukker op, i det tilfælde at jeg her i Danmark leder på google efter pilatus pc12 for sale. Hov it-teknikeren nævnte sørme, at min mor og jeg ik må Google pilatus pc12 for sale, piper malibu matrix eller piper malibu for sale fordi det forvirrer virksomhedens trafikstatestik på deres website. Godt så.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.