Bør jeg og min fyr beslutte os for væg til væg tæpper el. gulv med tæpper?

Vi er ved at lave et omfattende projekt i vores hus, pga. at vores stue såvel som soveværelse nemlig skal laves om. Vi vil fx have helt nye liftgardiner [www.jemtex.dk/liftgardiner], af den årsag at de gamle gardiner er rigtig opslidte. Dog har vi et problem. Vi kan ikke vælge imellem væg til væg tæpper [www.jemtex.dk/taepper/vaeg-vaeg-taepper.html] [www.jemtex.dk/taepper.html] el. gulv foruden tæpper. Vores splinternye liftgardiner kommer sandsynligvis til at være i en lys farve, således at værelset ikke kommer til at blive sort, til trods for at gardinerne er nede. Jeg ser frem til at erhverve spritnye liftgardiner. Gulv samt tæpper vil jeg gerne have, på grund af at det efter min mening er flottest, men min fyr kunne godt tænke sig nogle væg til væg tæpper, af den grund at de får værelset til at se hyggeligt ud. Tillige siger han, at vores børn ikke ligeså hurtigt slår sig, når de leger med væg til væg tæpper. Dog mener jeg stadig, at vi bør bruge penge på gulv & tæpper, da det jo slet ikke er meningen, at ungerne må lege så vildt i stuen. Jeg og min mand er i det mindste kommet til enighed om liftgardinerne. Mit håb er, at vi også snarest kommer til at blive enige om vores tæppeproblem. Vi har jo desuden mange andre ting end tæpper, vi skal ordne.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.