Autismeberegnet boardmaker i praksis kombineret med 2000-2012 Addendum Bundle & Dynamic Speaking Pro

Knægten har høstet enormt forbrdret hverdags-kvalitet efter at familien har fået anbefalet boardmaker + medhørende Dynamic Speaking Pro samt 2000-2012 Addendum Bundle. Vores søn har det ret vanskeligt, hvis der sker variationer i hans strukturer, eller når han bliver utryg ved, dét han skal de fremtidige uger, dage eller bare timer. Men med drengens boardmaker og 2000-2012 Addendum Bundle kan min man dog jeg nemt illustrere for knægten, hvad som skal ske. Ved hjælp af vores søns boardmaker jhar vi adgang til at forære sønnike et styk brugbar månedskalender, mens vores 2000-2012 Addendum Bundle har ret mange billedsymboler, som vores søn fint forstår. Den nye 2000-2012 Addendum Bundle er for eksempel fint ved planlægning, overblik, struktur og kognitiv støtte for vores sønnike.

Jeg og min mand får endvidere god gavn af Dynamic Speaking Pro, der er ret godt til at støtte vores søns taleudvikling. Lasse er liidt forsinket i sin udvikling, men ved hjælp af Dynamic Speaking Pro er vi positive ved tanken om at han skal være være en del af de andre børn, idet knægten kommer i folkeskolen næste år. Lige nu anvender sønnike sin Dynamic Speaking Pro på troldestuen, og imens han og jeg arbejder hjemme hos os. Det er super gavnligt.

Til august når drengen begynder i folkeskolen tager vi for givet, at han selvfølgelig vil få sit boardmaker med 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro med sig i skole. Mig og min kæreste drøftede det med skoleinspektøren, og skolen kender i forvejen programmerne. Deres viden er temmelig betryggende for vores søns fremtidsmuligheder og mulighed for at have livsglæde og fange, de ting som skal ske på en lang dag i skolen der kan indeholde mange ændringer og/eller afbrydelser. Det er godt med midler som boardmaker, 2000-2012 Addendum Bundle og Dynamic Speaking Pro, så fremt man er mor eller far til en udsat knægt.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.