Af sted på højskole til sommer – og hermed er valget ml højskole kunst og højskole journalistik

Cool mig går ud af gymnasiet i maj og har til hensigt til efteråret at drage på højskoleophold på en rigtig god højskole. journalist og også højskole kunst er fag undertegnede er interesseret i, og på den baggrund planlægger undertegnede om højskole kunst og højskole journalistik bliver en en af flere mulige retninger, når undertegende står over for at skulle beslutte mig for, hvad jeg skal læse igen. Endvidere har jeg spillet musik altid – også højskole musik som egner sig til samspil + fællessang. Min veninde Sandra skal på et styk dedikeret højskole musik-linje, men jeg foretrækker at komme på et højskoleopholdmed mulighed velassorterede retninger jeg kan gå på. Mon I har hørt om en sådan en god højskole? Journalistik eller højskole musik-linjeog vil anbefale den ikke mindst?

Min bror søger undertegnede ikke råd af, selvom broder min akurat har været af sted på højskole. Sport er Viggos et og alt, så det var klart nok et styks højskole sport-linje drengen tog, dengang han besluttede sig for en højskole. Journalist skal han forhåbentligt ikke være, så slet som han formulerer sig hehe. Storebror er absolut ikke til højskole journalistik, højskole musik eller højskole kunst.

Noget andet jeg spekulerer erniveauet på sådan en højskole. Journalistik kan jo være forskelligt, når det kommer til hvorvidt eleverne er tyve lige som undertegnede eller snarede er færdiguddannede og mangler noget på cv’et oven i en bachelor i kommunikation. Pyyh jeg går nu ud fra at jeg ikke spilder tiden på en højskole. Kunst er lille jeg interesseret i. Hvorvidt højskole kunst bare bliver en traditionel tidsperiodegennemgang eller om mit kreative jeg vil blive udfordret og selv kan afprøve alle mine muligheder af med højskole kunst så jeg kan vurdere, om om jeg har evner.

Nu søger undertegnede i hvert fald på internettet efter i timevis om højskole journalist og højskole journalistik og højskole kunst. Højskole sport undlader jeg bare hihi. Endvidere medbringer musikglade jeg også lige ”højskole musik” for at fundere over, om mulighederne for at finde mig et styk højskoleophold med kor sang samt samspil og noget højskole musik. Det gad jeg virkelig godt.

Når jeg søger på ord som højskole kunst og højskole journalist ser jeg mange interessante steder nær Højbjerg, mens de stadig ik er alt for for på mine forældre. Godt nok er jeg til højskole musik og højskole kunst og hygge, men forældre må altså blive væk og kun nøjes med at ankomme til udstillinger og koncertaftener og overvære den stolte datters højskole musik og højskole kunst Det er helt seriøst sket før at mine forældre går forbi ualmeldte på gymnasiet.

Dette indlæg blev udgivet i Ikke kategoriseret. Bogmærk permalinket.